jako że zakupiłem sobie 2 orginalną lampkę , wtyczkę , piny
chciałem zapytać gdzie orginalnie jest ona podłączona ,
interesuje mnie tylko orginalne podłączenie do instalacji ,
czy ktoś mógłby wrzucić skana rysunku z Edki
dzięki
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
mam pasek ledowy ale ja lubie robić autko " na orginał " tak była robiona fabka i teraz tak robie octavkę wszystko orginał :wink:
Jaki tam oryginał, musisz dziurawić boczki i kable ciągnąć, ...a chyba że chcesz aby wyglądało jak oryginał i dalej świeciło do d..., bo te lampki to w oczy świecą zamiat oświetlać przestrzeń bagażnika :szeroki_usmiech
DJ MŁODY, mod nie warty świeczki... lepsze paski ledowe będą (chciałem dokłądać lampkę jak Ty ale wolałem założyć LEDy). Jak dobrze kojarzę chyba Langusta dokładał lampkę
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Jak lekko odchylisz tapicerkę z prawej strony to zobaczysz oryginalne wytłoczenie na lampkę, które trzeba wyciąć nożykiem do tapet. Podłączasz się równolegle do instalacji lampki z lewej strony.
Jak lekko odchylisz tapicerkę z prawej strony to zobaczysz oryginalne wytłoczenie na lampkę, które trzeba wyciąć nożykiem do tapet. Podłączasz się równolegle do instalacji lampki z lewej strony.
interesuje mnie tylko temat instalacji , gdzie jest podłączenie 2 lampki tzn prawej patrząc do bagażnika
dzięki chłopaki za OT na pewno sie przyda innym ....
dzęki ale świecidełka daje tylko na choinkę
pasek diodowy dalej leży nie użyty , chętnie zamienię na inną orginalną część
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
Według schematu są podłączone obydwie lewa i prawa równolegle. Podłączenie jest w lewym tylnym boku do wiązki która biegnie z przodu. Czerwono-niebieski +12V (30al) i biało-niebieski -12V (31) wychodzi z Bordnetza minus 31
[ Dodano: Pią 08 Mar, 13 19:15 ]
Bordnetz pin12 52Taa jest to 31 czyli minus
DJ MŁODY, mod nie warty świeczki... lepsze paski ledowe będą (chciałem dokłądać lampkę jak Ty ale wolałem założyć LEDy). Jak dobrze kojarzę chyba Langusta dokładał lampkę
Tak, dobrze kojarzysz
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Nie którzy nie mogą zrozumieć, że nie każdemu podoba się oblepianie auta taśma led...
każdego jego prywatna sprawa co i jak chce montować w swoim aucie. Jedni wolą LEDy, drudzy chcą za wszelką cenę oryginał. Chwała jednym i drugim, ze w ogóle coś chcą
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz